Raed Arafat – ministru al Sănătăţii până în 2016!

Eugen

/ #345

2012-12-09 03:07

Buna ziua sau seara ca este 2:58 in romania acum apreciez mult pe domnul Arafat urmez stirile la televizor si apreciez toti romanii care au sustinut cauza atunci cand acest om a avut nevoie. Eu sunt in Spania de 4 ani nu am mai fost acasa, imi este dor de tot am 28 de ani si urasc cand vad anumite persoane care ne considera ceva de genu viermi cum a zis aceea persoana la televizor cand au iesit in strada oamenii pentru singurul om capabil ( Arafat) sa faca ceva ptr. noi romanii ca daca tinem cont el Nu este roman din cate am inteles . In cine voi avea incredere ptr. mine si ptr familia mea vor fii 2 persoane pe care leºam vazut ca sunt capabile sa faca ceva ptr. tara si noi Primarul Radu Mazare si Domnul Arafat ! Va multumesc si scuzati-mi expresia ( NU VOTATI JEGOSI DE OAMENI CARE DUPA CE SE VAD PE SCAUNUL DE PARLAMENT DE FAC !!! VIERMI !!! PE CAND NOI LE PLATIM MASA SI CASA IAR NOI PLECAM PE UNDE PUTEM SI MANCAM DIN GUNOAIE SAU SUFERIM FRIG CA UN JEGOS CA EL SA NE FACA VIERMI PTR. CA CEREM UN OM CARE SA NE VINDECE FOAMEA,FRIGUL, BOLILE SI SA NE OFERE O SPERANTA ! )