Salvati OLTCHIM si ARPECHIM!

cobra

/ #56

2012-09-02 10:31

Am semnat pentru ca si la SIDEX este jale mare.Pt ca am muncit aici.Pt ca ma simt legat intr-un fel de voi.La UCC/S.P.G. soseau vagoane ARPECHIM.Pt ca si vc.presedinte la SOLIDARITATEA am fost singuri ce am luptat impotriva inchiderii abuzive a COCSERIEI si nu ne-a auzit nimeni.Pt ca si azi dupa disponibilizare desi mi-am dat demisia din functie mai sint membru la S.N.S.M.R si ies la portavoce de cite ori sindicatul imi cere acest lucru.Si pt ca SIDERURGIA este in groapa pe jumatate,iar federatiile FSS METAROM si CN METAL dorm la apelul cerut de SNSMR prin vocea dl TIBER GHE in sprijin pt demersul de a marsalui la Bucuresti si a protesta fata de masurile calcate in picioare de ARCELOR MITTAL(vezi clauzele stipulate in contract cu AVAS-investitie in mediu si tehnologie}.Si pt ca imi este greu sa imi gasesc un loc de munca in tr-un oras cindva industrializat,azi terminat pentru meseria de op.chimist.Si pentru ca imi pasa de voi cei ce luptati de argeseni si de vilceni.Va salut demersul.Dumnezeu cu voi!