REFERENDUM NATIONAL PT. TRANSFORMAREA ROMANIEI IN REGAT

Musafir

/ #389

2012-08-03 18:45

Sunt ingrijorata si saturata de ceea ce se intampla in tara mea,am 51 de ani am trait sub comunism de 22 de ani intr-o falsa de mocratie.Tot ce doresc pentru tara mea ,pentru viitorul copiilor nostri este intoarcerea la normalitate.De o saptamana de la Referendum am ajuns la concluzia ca nimic nu mai poate salva aceasta tara decat CASA REGALA prin Principesa Margareta.Nu am fost si nu sunt membra niciunui partid.Sunt satula de atata demagogie,de atata minciuna.Niciun om politic la ora actuala nu are capacitatea sa mai schimbe ceva.Cel mai trist este ca nu se doreste " Schimarea".Si dupa cum bine stiti "PLEACA-AI NOSTRI - VIN-AI NOSTRI,NOI RAMANEM TOT CA PROSTII".Pana cand poporul acesta mai poate rabda atata nemernicie?Nu pot si nu vreau sa cred ca tara aceasta care a dat si da in continuare oameni de valoare mai ramane la cheremul acestor furibunzi insetati de putere si nu numai...In care Institutiile statului de drept (care stat de drept?)sunt subordonate puterii?Doresc o tara normala cu oameni normali,o putere care sa ma reprezinte cu cinste in care sa cred .