Cetăţean INVALIDAT - am votat, deci aştept demisia lui T.Băsescu!

un roman

/ #897 Protest

2012-08-01 09:47

Eu propun ca cei care au votat sa-si spuna nemultumirile. Anul acesta am votat si o sa votez oricine ar fi la putere. Basescu e creatia PDL-ului si a USL- ului. Liberarii au putut sa fie atat de inconstienti ca in 2005 sa tina ascunsa caseta cu copilul pocnit de Basescu. Ce sa mai zic oamenii nu vor decat bani si pt asta fac orice. Referendumul a fost Constitutional. Chiar daca ne place sau nu respectam decizia CCR. Daca va fi sau nu invalidat CCR va decide si noi vom respecta decizia. Am votat la locale cu un partid de 1% ca eu sub nici o forma nu votez cu USL, PDL sau cu diaconescu de la OTV. Logica mea, nu zic ca-i si buna. Sunt 2 posibilitat partidul cu care votez sa intre in parlament ceea ce ar reprezenta o speranta pana la proba contrarie sau sa nu intre caz in care voturile se redistribuie intre PDL, USL si partidul lui Diaconescu (in acest caz nu va fi nimic bun in tara asta ca sunt ciolanari fruntasi si nu am nici o speranta, Basescu e opera lor sa se certa ca tiganii ca doar asta stiu sa faca). USL_ul ca voi acuma sunteti la putere, terminati cu numirile politice sau cu amante ridicate in functii si cu gandul ca a mai scapat ceva din mana PDL-ului si nu mai jecmaniti tara in continuare. Propun sa ingnoram ce scriu manipulantii deserviti politic pe forumuri si sa ne zicem pasurile. Suntem multi si poate o sa ne asculte cineva. In concluzie USL-ul , PDL-ul si PPDD il merita pe Basescu noi NU.