Cetăţean INVALIDAT - am votat, deci aştept demisia lui T.Băsescu!

JUDECATA DREAPTA SAU LITERA DE LEGE?!

/ #627 VALIDARE CATEGORICA A REFERENDUMULUI!

2012-07-31 15:00

Curtea constitutionala nu cred ca poate da castig de cauza celor care nu s-au prezentat la vot.

In acest caz cred ca se creaza un precedent.
Cei absenti suntin un candidat; si anume acela care ii indeamna pe romani sa ramana acasa, sa nu se prezinte la vot.

Pai asa ce ar fi sa imi depun candidatura la presedentie, si in ultima saptamana de campanie sa le spun alegatorilor: Daca ma vreti pe mine presedinte atunci ramaneti acasa., nu va prezentati la VOT.

Cred ca absenteismul ar fi peste 50%.
Deci am sanse sa devin presedinte inca din primul tur.
URAAAAAAAAAA!

Celor ce spun ca CCR nu judeca dupa ureche ci dupa Lege, le spun ca nici TRAIAN BASESCU Nu isi poate asuma in integritate numarul celor cara au stat acasa ci maxim 10-20% din numarul celor absenti la vot.

Cred ca nicaieri pe glob nu se poate invoca 100% prezenta la urne; oricat de democrata ar fi tara respectiva.

Deci BASESCU MINTE CU NERUSINARE cand spune ca este reprezentat in totalitate de cei care au stat acasa. Stim cu siguranta care este popularitaea LUI TB.

CORECT, DEMN si CINSTIT AR FI SA PLECE!!!!

CELOR CE IL APARA PE BASESCU LE SPUN CA NU AU DREPTATE si MINT in continuare si inclusiv T.BASESCU mizeasa pe prostia poporului, incarcand sa ne duca cu zaharelul.