Cetăţean INVALIDAT - am votat, deci aştept demisia lui T.Băsescu!

Maria
Musafir

/ #626

2012-07-31 15:00

Doamnelor si domnilor, eu sunt foarte dezamagita si aproape convinsa ca de acum incolo nu ma voi mai duce la vot. PDL si Basescu nu ma reprezinta sub nici o forma, iar cei de la USL............... aveam mai multa speranta in ei pentru ca sunt tineri si credeam ca chiar vreau sa schimbe ceva, cred ca nu au avut destule elemente sa-l combata, iar cursul EURO nu a fost de partea lor si multe persoane i-au criticat pentru asta. Pana la urma tot noi platim, cert este ca Basescu a iesit presedinte cu 5 mil. de voturi si demis cu 7,5-8 mil., dar la ce bun, oricum a zis ca aceasta tarisoara are 22 mil. si au votat putini pentru demitere........si cand te gandesti ca de obicei in Romania nu ies la vot decat 10-11 mil. In concluzie eu ce rost are sa mai merg de acum incolo. Oricum se pare ca hotarasc cei care absenteaza si cei care sunt plecati din tara (vezi Prezidentiale). Probabil asa va fi si la parlamentare, USL va avea majoritate, dar lui BASESCU nu-i va conveni si va gasi el o alta majoritate, gen UDMR, UNPR si chiar PPDD, si impreuna va forma guvern cu PDL........si vom fi iar condusi de astia inca 2 ani de acum incolo pana la Prezidentiale, cand probabil ni-l va pune pe tava pe MRU. Eu as vrea sa disparem ca popor........nu meritam nimic, pe timp de criza ei s-au imbuibat si noi am suferit. HALAL POPOR DE LASI!