Revizuire barem proba romana EN 2012, sesiunea 25 iunie 2012

Pam, pam. Sa va vad.

/ #4971 Re: Re: Re: Re:

2012-06-26 21:08

#4918: Lovely - Re: Re: Re:

Voi aveti sute de profesori, dar de unde stii ca noi , poate, avem mii? Avem milioane de elevi care au pus subiectiva. Nu schimbi tu baremul ca ai pus tu predicativa. Daca aia zic ca este subiectiva why the hell do you argue ?

Sa-ti zic ceva in engleza ce am invatat de la profesorul meu : "When a smart person is arguing with a stupid one is hard to know who is the stupidest".

Asa ca nu prea conteaza, ardeti focul de pomana. Si ce daca aveti 100. 000 de semnaturi? BAREMUL ESTE BIBILIE. Sa tii minte asta, daca aia sunt prosti si au spus ca e subiectiva dar poate erau prosti sa zica ca e predicativa. Acum nu stim, poate sa fie si atributiva. Dar de ce nu si Completiva Directa? Indirecta? De cauza? etc. Da-o in voia ma-sii si asta e acum.

Stirea cu 100 mii de elevi o sa piarda 0.60 de sutimi OMFG, OMFG. Parintii alaturi de pruncul lor plang pentru 0.60 de sutimi.

Pana si cei care iau 2, 3 ,4 se dau mari si tari: "CE DOMNE'? ERA PREDICATIVA. CE PANA MEA, COPILASUL MEU CEL DESTEPT SA PIARDA 60 DE SUTIMI. DOAMNE FERESTE"

Uite din aceasta cauza as fi preferat ca Anglia sau United States sa vina peste noi. Dar mai bine Anglia, ca democratia din U.S.A. cade si ea cat de curand. Regina din Anglia, cat o sa mai traiasca ea, nu e proasta si stie ce face. Basescu, un chelios ce ne baga pe gat nu stiu ce de prostii , nici el nu stie ce face... So yeah... fuck it and go on.

Nu e singurul test din viata ta, mai e si bacul. La bac ce faci? Suicide?