Revizuire barem proba romana EN 2012, sesiunea 25 iunie 2012

Ana

/ #3294

2012-06-26 14:25

Imi permit sa comentez si sa spun ca indiferent daca propozitia este subeictiva sau predicativa ceea ce se intampla la nivel de stat este ilogic. Am ajuns sa dam la examenul national subiecte ale caror corectitudine nu o stiu nici cei ce le-au facut. Vi se pare normal? In momentul de fata sunt sute de copii care depind de acele 6 puncte. Sunt ei de vina cu ceva ca nu au stiut baremul ? Sunt sute de profesori care spun ca raspunsul corect este subordonata predicativa. Eu ieri am sunat la minister si mi s-a spus ca o sa se puncteze doar ceea ce este in barem pentru ca asa se corecteaza, dar nu mi-a dat nimeni nicio explicatie. Vi se pare normal ca am ajuns sa traim intr-o tara in care parerea noastra nu mai conteaza ci conteaza doar ce scrie pe o foaie? Este inadmisibil!! Nu stiu domnii profesori si ni se cere noua, unor copii de 14-15 ani care nu au decat 8 ani de studiu sa stim ceea ce este corect. Mi-as dori sa stiu care este raspunsul corect. Ii cer domnului ministru sa ne dea un raspuns.