Revizuire barem proba romana EN 2012, sesiunea 25 iunie 2012

A student :)

/ #2304 Puteti sa faceti asta...dar nu veti reusi

2012-06-26 10:31

Nu ma intereseazapunctajul cui i se va acorda, nu sunt un elev de clasa a8a. Am trecut de evaluarea nationala, dar inca am o pasiune pt. limba romana. Am luat meditatii pe a8a, am vorbit ieri si cu profesoara de la scoala si cu profesoara de la meditatii. Mi-au spus, asa cum stiam si eu, ca propozitia subordonata este subiectiva. Au spus ca daca ii schimbi topica, e predicativa. Dar aici nu trebuie sa intorci cuvintele ca sa-ti dea ce subordonata vrei tu, logic e predicativa, dar daca limba romana, dupa regulile ei afirma ca e subiectiva, asta e ! Voi chiar credeti ca ministerul va schimba baremul, acceptand in acelasi timp ca a gresit in publicarea acestuia? NU! Nu se vor face de rusine pentru o petitie, stati linistiti. In plus, cumva trebuie sa fie departajati elevii, consider ca acesta e cel mai bun mod. Acceptati ca ati gresit, ce e scris in barem e sfant.
---Un elev...ROMÂN, nu visător! (Si prin asta cred ca intelegeti ce vreau sa spun, limba romana are reguli si trebuie respectate)