salvati SMURD-ul!

Musafir

/ #791

2012-01-13 22:51

am semnat petitia, cu draga inima, din toata inima ... Mi-a sarit sufletul la cer astazi (vazand ca totusi romanii nu sunt chiar atat de "prosti" si usor de manipulat, nu vor inghiti la nesfarsit idioteniile , tampeniile, FURTISAGURILE la nivel national ale actualei guvernari, dar am intrevazut speranta ca dupa 20 de ani - POATE - mai putem interveni si schimba ceva.... Nu pot decat sa multumesc romanilor ca pentru ei, pentru noi, RAED ARAFAT a fost considerat MAI ROMAN DECAT BASESCU, BOC @ COMP....si toata clica lor ordinara (eba, udrea si tot aparatul lor care ne-au mintit si furat in ultimii 5-6 ani mai mult ca toti ceilalti dinainte.....au fosat pusi la punct.
Respect pt R.Arafat , ma inclin (eu) cu umilinta fata de cel mai roman dintre noi. Intelept, curajos, moral, cu suflet mare... Acelasi R.Arafat. Multumesc (in nume propriu) ca ne-a ales pe noi, romanii, sa-i fim concetateni.... Misiunea lui, aici in Romania, se apropie de misiunea lui Isus.... Saptamana aceasta a fost rastignit...si...se pare ca istoria, intr-un fel, se repeta...