salvati SMURD-ul!

Musafir

/ #256

2012-01-12 14:19

Mu imi vine sa cred ca oemeni nu mai sunt oemeni in adevaratul sens al cuvintului ca se vineaza tot numai sa stoarca din toate unghiurile tot ce se poate . Eu stiam ca suntem cea mai bogata tara din Europa deoarece s-a furat 20 ani din ea si tot mai este de furat dar si un sitem care a fost pus la punct sa incerci sa il acaparezi sub diferite aspecte deoarece este vorba tot de bani publici si sa devi hiena imi este greu sa cred ca se poate si ca exista asemenea oameni cind este vorba de sanatatea tuturor .....Noi ca si natiune nu ar trebui sa facem nimic decit sa implementam metode deja studiate de zeci de ani si perfectionate din tari cum ar fi Austria si Germania unde se trateaza toata europa acele proiecte , sisisteme nu sunt secrete de stat se pun la dispozitia noastra , doar sa le cerem sa le implementam si sa le respectam...atit trebuie ...dar nu se vrea deoarece politicieni nostri trebuie sa se faca ca muncesc ca au viziune etc..defapt nu fac nimic calumea nu au pus un sistem din cite sunt la punt in 20 de ani ...eu as lua 10 ani un singur sistem si as investi doar in el dar l-as face competent si dupa cei 10 ani as lua altul la rind si tot asa si in 50 ,60 de ani as avea rezultate remarcabile ...la noi tot se face haotic si nimic functional cuadevarat ...sunt mahnit sincer ca nu pot sa fac nimic pentru noi toti ! nu avem loc de "hiene" asta este...MP