Tratamente pentru hepatita C astazi, nu maine!

Doru

/ #567 Tratament moldova

2017-10-08 19:03

Aaa, de când am așteptat să scrie niste moldoveni din ăștia de peste Prut. Am aflat de pe acest forum că farmacia Apoteka vinde Twinvir la 750 Euro 3 cutii. Am sunat la ei și o farmacista mi-a zis sa vin la Chișinău că se găsesc în farmacii. Am ajuns la Chișinău eu fiind din Iași nu a fost greu, când am ajuns acolo aceiași doamna cu care am vorbit la telefon mi-a zis că trebuie o rețetă de la un medic moldovean dar mă îndrumă ea. Mi-a dat numarul unui medic și mi-a spus că mă costă 400 Euro peste cei 750 pentru medicamente. Plin de nervi am trântit ușa farmaciei și am plecat. Acum aud că domnul cu nunta a dat doar 50 . Probabil a scăzut prețul. Ajuns in tara m-am documentat despre farmacia Apoteka văzând cu uimire că e implicată în multe procese cu statul moldovean. Cum naiba se face că în toate postările de antivirale din Moldova apare o singura farmacie. Daca produsele sunt la liber poți să găsești în orice farmacie . Se pare că acolo e o întreaga rețea și nu știm dacă medicamentele sunt bune. Eu am căutat aceste medicamente și în alte farmacii mult mai mari in Moldova că Felicia, Hipocrate, farmacia familiei etc . Nimeni nu are așa ceva și răspunsul lor clar a fost : aceste medicamente nu se eliberează în farmacii. Concluzia ? Se încearcă o filiera care sa vină peste Romania la fel ca aia cu Twinvir . Sper doar sa nu fie mai multi prosti că mine care sa bata drumul aiurea.