Sustin Platforma Romania100

Musafir

/ #478

2016-10-17 20:16

M-am mutat la bloc, an constructie 1983, mai exact mi-am cumparat un ap. in 2012, prima casa, renovat ap., pus pe facut copil, poveste oarecum clasica. La prima adunare generala a proprietarilor am participat plin de elan, sa le explic vecinilor cum ar trebui sa zugravim, sa reparam, sa ne organizam, etc. Nu am avut cu cine sa ma inteleg, insa vecinii ca sa ma "linisteasca" m-au propus si votat presedinte de asociatie. Bun si-au facut unii niste calcule ca ma ghidoneaza/schimba/sperie rapid, numai ca le-am facut surpriza sa ma apuc sa citesc/invat despre ce e vorba si spre mirarea tuturor sa fac si treaba. Stiti modelul: cu organizare, taiat scurgerile de bani, facturat totul, renegociat ctr., etc. Nu mai continui, pot sa spun ca la momentul respectiv si probabil si acum consider ca este foarte potrivit sloganul "Romania lucrului bine facut", care spun mereu ca incepe de la fiecare dintre noi si creste piramidal spre conducerea tarii. In final, ca sa nu va mai plictisesc va urez mult succes.