VREM DEMISIA LUI CHIRILA!

Musafir

/ #165

2016-09-05 14:02

Sunt pensionara si am urmarit Emisiunea MPFM inca , de cand se numea ''Nora pentru mama '' avand-o ca moderatoare pe Gabriela Cristea pe care o consider de neegalat in aceasta postura ! Emisiunea MPFM pe care o indrageam foarte mult pana prin luna februarie a acestui an, mi-a devenit insuportabil de urmarit in mod civilizat , fara revolta sau dezaprobare de cand , din pacate si M.B.Vaida , probabil silita de producatori a devenit partinitoare , certareatza , cu f. mult tupeu , obraznicie si plictisitoare in modul de a modera emisiunea ! A urmat-o P. Chirila care nu numai ca a imitat-o copios dar din cauza totalei lipse de talent, cultura generala si cunoastere a Gramaticii L.Romane a gafat permanent devenind pur si simplu penibila ! Cu durere si regret spun ca am ajuns sa nu mai urmaresc emisiunea din cauza ca imi era efectiv sila sa ii mai vad chipul si modalitatea de a prezenta a acestei actrite caruia ii reprosez faptul ca desi nu e placuta de atata lume care vizioneaza MPFM-ul ( si ea stie asta ) are tupeul si neobrazarea de a mai continua sa ne tortureze cu prezentza ei ! As dorii din suflet ca aceasta petitie sa fie bagata in seama de forurile competente si sa se i-a masuri de schimbare a moderatoarei in cauza ! Va multumesc ! Olga Ruszi Alexandrescu .Bucuresti