Petitie pentru Anularea Pensiilor Speciale pentru parlamentari

Musafir

/ #7694

2016-08-14 15:52

Am 39 ani vechime in munca si in cotizare. Am pensie anticipata de 435 lei ( la 60 de ani m-am trezit in somaj si solutia de a mai rezista era pensia anticipata. Angajamente n-am mai gasit, cu exceptia unui contract pe 6 luni la Ursus-cand am sistat pensia-) Pensia este penalizata cu procent maxim ( conf. legii ca beneficiarii sa fie imdemnati sa caute de munca ??? dar cine angajaza ?? . Desi legea veche precizeaza ca nivelul de penalizare este functie de numarul lunilor ramase pana la pensia de varsta, procentul initial, nu se modifica - deci daca nu mori, ramai cu el pana la 65 ani -. Nu beneficiem nici de noua lege, care prevede ca se scade procentual procentul de penalizare, pentru perioada cotizata in plus - raspunsul Ministerului : valabil doar de acum in colo ??? - mie imi suna a discriminare - . DISCRIMINARE este si faptul ca uni sa beneficieze de tot felul de suplimente, doar pentru ca au fost pe listele unui partid ( se stie cum se ajunge acolo) si au ocupat un loc eligibil??? pentru o perioada determinata . E JOSNIC !