Petitie pentru Anularea Pensiilor Speciale pentru parlamentari

Musafir

/ #7370

2016-08-07 21:12

nu este corect sa ne imaginam ca suntem unii mai speciali decat altii; cu atat mai mult in cazul parlamentarilor din Romania ultimilor 25 de ani, timp in care s-a distrus cu buna stiinta tot ce era facut deja. iar domniile lor, nu numai ca nu i-a interesat de soarta acestui popor, ci l-a jecmanit fara nerusinare si scrupule, ajungand sclavii moderni ai unor popoare care nu fac decat sa exploateze puterea de sacrificu si dorinta de un trai mai bun generatiei viitoare, care a fost pagubita cu buna stiinta de sistemul ivit din neant, si au ramas ptr ani lungi copiiimici fara mama, in special, parintiajunsi la neputinta dupa ce au muncit zeci de ani in fabricile racoroase,si au stat la cozi de la 2 spre dimineata ptr. un pachet de unt si lapte,umiliti si ei prin pensii de mizerie , din care de fiecare data se intreaba ce sa faca cu ei mai intai, dac sa-si cumper alimente, medicamente sau sa-si trimita nepotiii la scoala; nu de putine ori fac imprumuturi , pe care nu maistiu cand si cum le vor plati apeland la diverse moduri si posturi media , ptr ce-i mai dureros .. sa-si aduca odraslele ucise in diverse moduri . Durere si suspin in toate cazurile prezentate. VA ROG SA MA CORECTATI, SA-MI SPUNTEI UNDE AM GRESIT, SI CE AU FACUT ACESTE ELEMENTE[ numite politicieni] asa special, in afara de a se gandi la ei, si la beizadelele lor, si de unde cheltuiesc acestia 2-3miii de euro pe seara prin cluburi? NU SUNT DE ACORD SA VA DAU DIN MUNCA MEA NICI UN BANUT,V-AM DAT DESTUL, SI NU A-TI FACUT NIMIC BUN, NICI DIN GRESEALA.