MȚR în derivă. Scrisoare deschisă adresată Premierului României

Musafir

/ #10

2016-08-05 11:17

Muzeul este obosit, aceleasi expozitii si instalatii din vremea d-lui Bernea. Targul din curtea interioara - un fel de bilci de suveniruri aproape fara legatura cu obiectul muzeului. Cintarea Romaniei redivivus. Nu am voie sa fac fotografii cu telephonul?? In ce secol traiti domnilor directori? Sigur ca am cumparat reviste si carti de la muzeu, dar mi-ar fi placut sa am fotografii cu detaliile care ma interesau - le-as fi dat poate si un share pe FB sa ma laud la prieteni - in orice muzeu din lumea asta fotografiatul cu un prapadit de i-phone este permis. Cireasa pe tort - grotesca statuie de linga intrare. Ce parere aveti de bilete comune , la pachet - Antipa&Muzeul Geologiei +MTR , valabile pentru doua week-enduri , o singura intrare? Si bilete frumoase , pe care apoi sa le pastram, si sa schimbe de la an la an. Nici o expozitie internationala cu Balcanii, cu Benaki - Atena, poftiti cu Oaxaca, Mexico, sau schimburi cu muzee cu profil similar, nici o expozitie temporara , care sa arate ca muzeul este viu. A ajuns un muzeu neiubit.