Cerem protejarea Dr. Camelia Roiu

Musafir

/ #1583

2016-07-29 13:48

Am semnat aceasta petitie deoarece acest medic isi respecta JURAMINTUL in Cluj-Napoca exista medici criminali care omoara oameni la comanda politica acestia sunt fosti prieteni ai nostrii de familie care in schimbul unor foloase materiale si profesionale mi-au omorit sotul inventindu-i un diagnostic pe care nu-l avea si si urma operatiei de hernie de disc cervicala i s-au scos doua vertebre C4 si C5 din coloana cervicala neilocuindu-le cu nimic astfel sotul meu a decedat la virstas de 47 ani iar in urmatorul timp ni s-a confiscat tot ce aveam fiind mostenitori de averi.Acum toti medicii din Cluj au facut front comun impotriva mea oriunde merg sa-mi fac analize se intervine pentru a mi se da rezultate nereale . diagnostice nereale si tratamente contraindicate cu scopul de a ma omori si pe mine .Ofiterii de la Crima Organizata i-au incadrat la CRIMA CU PREMEDITARE dar la comanda politica dosarul sta in sertare.Medicii criminali din Cluj sunt Prof.Pop Tiberiu care a falsificat radiografia, complotistii Dr.Vanea Vasile si Valean Cornel[fosti prieteni de familie] ambii au avansat in functii pentru misiune indeplinita si criminalul care la operat un amarit din Miercurea Ciuc, care in urma acestei crime cu singe rece a devenit prof.univ. STEFAN IOAN FLORIAN.Acestia au angajat securisti care ma denigreaza in societate ma sicaneaza zilnic provoaca incidente oriunde merg.Am scris si informat chiar si pe fostul presedinte de aceasta situatie dar represaliile asupra mea s-au intensificat. Dobariu Livia