Cerem protejarea Dr. Camelia Roiu

Musafir

/ #470

2016-07-28 16:13

M-am confruntat cu aceasta indiferenta,nepasare,si nesimtire a unei doctorite de la UPU Spitalul Judetean Arad in 2015, eu suferind de o criza acuta de litiaza urinara; am cerut un calmant, dupa ce am asteptat o jumatate de ora [pentru ca nu mai puteam suporta durerea] timp in care nimeni nu m-a bagat in seama, toti fiind ocupati cu... jocul pe calculator.Calmant nu mi s-a administrat, in schimb am fost pasat la o studenta, pentru a mi se lua datele din CI, aceasta dupa un timp uitand de mine fiind ocupata a se giugiuli cu un coleg aparut brusc acolo,din alta parte.La insistentele mele de a fi consultat, raspunsul doctoritei a fost: ce fac atata scandal ca, ea inebuneste cu atatia scandalagii in fiecare zi; inseamna ca nu sunt bolnav, ca nu ma doare nimic si ca doar ma prefac. Am intrebat-o daca ma mai consulta, am primit un raspuns negativ. Am multumit frumos, mi-am recuperat actul de identitate si am plecat. A doua seara, dupa rugaciuni adresate Tatalui Ceresc, Parintele Luminii s-a produs o minune; am eliminat fara nici un medicament un calcul de marimea unei jumatati de bob de fasole![il pastrez si acum ca dovada] Ce bine ca exista Dumnezeu, El ne Asculta cand Ii cerem ajutorul, multi doctori sunt surzi si orbi la suferintele semenilor lor desi au depus juramantul sfant al lui Hipocrate in fata Divinitatii! La timpul hotarat, toti vor raspunde in fata Doctorului Suprem! Oare ce raspuns vor da?

P.S. In China Antica, medicul era platit atat timp cat pacientul era sanatos;asta insemna ca el trebuia sa se ocupe foarte bine de cel suferind, sa isi faca bine meseria pentru a merita banii cu care era platit! Oare ce ar fi daca am prelua si in Romania acest principiu si model? E o intrebare si o idee...