Grațiere pentru mama care a furat un... cașcaval pentru fetița sa

Musafir

/ #379

2016-07-09 10:34

Da este adevarat sint cetatean roman si american, sint calomniat si hartuit, si pus sa paltesc la interinere pentru un Mafiot care face legea in aceasta asociatie de locatari, sa platec pentru intretinerea neamului lui care nu plateste si chiar el nu si-a platit intretinerea, fiul lor este presedinte de bloc, incaseaza lunar salariu si el nu este in tara, de mai mult de 1 si 6 luni.
Mi-a luat cu japca terenul din propietatea case mi-a taiat vita de vie, pentru ca nu am vrut sa-mi fac reabilitarea exterioara, [si de la sine putere binenteles] extins izolarea trecind de limita apartamentului lui punind tabla si batindumi cuie in apartament.
platesc apa si curentul pentru el, el folosind acestea in favoarea sa udindu-si gradina si masinile pe care le detine cu cpoii lui.Mi-a pus cu forta la plata diferite cheltuieli pe care eu nu le-am comandat, cum ar fi inlocuirea burlanelor, et\c.
Este sustinut de 2-3 locatari, sintem 68 de famili si nimeni nu vrea si nu zice nimic.Fiul lor ma atacat acum citiva ani, acelasi fiu care este astazi presedinte de bloc.Am sunat la primarie sector 5 mi-a spus ca nu se face nimic.Cetateanu corect roman Nu este respectat Nu a fost si nu va fi.Am crezut ca lucrurile se vor indrepta dar se pare ca se inrautatesc.Pe vremea lui Ceausescu nu se intampla chiar asa pentru ca erau controlati, astazi fiecare face ce vrea el pe domeniul lui.