INTERZICE PRIN LEGE DEFRISAREA PADURILOR ROMANIEI

Musafir

/ #2406

2016-06-13 20:40

Pentru ca iubesc natura și tara asta frumoasa. Pentru ca îmi place sa merg la munte și îmi plac priveliștile minunate pe care le vad când călătoresc prin tara.
Pentru ca vreau ca și copii mei sa se bucure
De frumusețile tarii on care trăiesc.
Pentru ca fără păduri, România nu va fi doar mai urata, ci și mai săracă și un mediu mai ostil în care generațiile următoare vor trebui sa crească.
Pentru ca se fura cum niciodată nu sa furat, pe tote părțile, se vinde și se încearcă vindeca a tot ce avem.
Resurse naturale, economie, fosta de munca, orice se poate doar doar nu va mai rămâne nimic din tara asta minunata.
Pentru ca m am saturat sa vad cum se fura și se distruge tot, cu tupeu cu nesimțire, pe fata, la televizor. Doar sumele mai contează azi.
Pentru ca nimeni nu face nimic, unii fura și distrug alții întorc capul. Și apoi împart profitul.
Pentru ca m am saturat sa privesc neputincios la șacali nemiloși, la vulturi plesuvi ce se grăbesc din noi deși nu am murit încă. Ne mănâncă de vii, ne mănâncă și ne distrug viitorul, speranța la un trai decent și mai bun pentru copii noștri, pentru
nepoții nostru și generațiile următoare.
Pentru ca mi a ajuns cuțitul la os, pentru ca nu mai pot răbda atâta hoție. Nu mai pot răbda atâta nesimțire și umilință din parte unor străini și mai rău din partea unor trădători nenorociți de patrie si neam al căror singur Dumnezeu sunt banii.
Pentru ca e tipul sa facem ceva. Pentru ca e timpul sa facem ceva fraților, sau ne vom trezi cerșetori în propria tara, slugi ai celor ce au prădat și distrus aceasta țară.
Pentru ca trebuie sa ne ridicam împotriva dușmanilor, împotriva hoților împotriva celor ce vor sa distrugă ceea ce bunul Dumnezeu ne a lăsat. Pentru ca trebuie sa apar ceea ce alți romani au aparat. Pentru eroii românii ce au plătit prețul suprem pentru sutele de mii, milioane care sau jertfit sa apere aceste ținuturi minunate binecuvântate de Dumnezeu...
PENTRU CA SUNT ROMAN!!
PENTRU TOȚI CE AU FOST ȘI PENTRU TOȚI CE VOR VENII!!