INTERZICE PRIN LEGE DEFRISAREA PADURILOR ROMANIEI

Musafir

/ #2229

2016-06-13 16:14

Am semnat aceasta petitie, deoarece eu si familia mea suntem victime directe ale mafiei padurilor si a defrisarilor ilegale. In urma retrocedarilor, proprietatea revenita prin lege tatalui meu si verisorului lui a fost defrisata ilegal de catre acesta din urma, trezindu-ne peste noapte cu o parcela defrisata. Judecatoria Bicaz nu a crezut de cuviinta sa il pedepseasca pe faptas,ba mai mult, tot noi am fost nevoiti sa platim cheltuieli de judecata, deoarece notiunea de ''inselatorie ''nu face parte din Codul Penal. Chiar daca am inaintat petitii si mai departe, la Ministerul Mediului si la Inalta Curte de Casatie si Justitie, raspunsurile au fost ca judecata a fost una corecta, adica ar trebui sa intelegem ca padurile rase de pe fata pamantului si mai mult, furtul de bunuri de pe o proprietate privata, nu constituie o abatere grava de la lege. In spatele defrisarii padurilor se afla o intreaga mafie care dispune de parghiile necesare pentru a transforma toate aceste ilegalitati in ''activitati transparente'' si o astfel de lege este imperios necesara in aceasta tara.