Scrisoare deschisă de susținere a comunității LGBT

Maria

/ #426 Pentru ca nu suport ipocrizia si lasitatea!

2016-05-29 06:12

Am semnat aceasta petitie fiindca nu suport ipocrizia si lasitatea Coalitiei ptr Familie, a Noii Drepte si a BOR, adica a celor care s-au aratat homofobi si intoleranti fata de drepturile constitutionale ale acestor oameni. Nu i-am vazut strangand semnaturi sau manifestand impotriva altor pacate din Vechiul Testament. Nu am vazut sa stranga semnaturi impotriva femeilor care nu se casatoresc virgine. Nu i-am vazut marsaluind cu icoane si pancarte impotriva adulterului. Iar lista poate continua. De ce? Pentru ca sunt ipocriti. Pentru ca este mult mai usor sa lovesti o minoritate vulnerabila, decat sa lupti cu o majoritate covarsitoare. Aduc tot timpul in discutie episodul Sodoma si Gomora, desi acolo NU este vorba despre un cuplu de gay care se iubesc, ci despre viol, despre incalcarea legii ospitalitatii. Preotii stiu asta (doar cine nu citeste episodul nu intelege), dar aleg sa taca, sa persiste intr-o interpretare eronata si subiectiva. Am semnat petitita fiindca traiesc intr-o realitate sociala complet diferita de cea de acum 2000 de ani. Nu pot trai fizic in secolul 21 si mental in Antichitate sau Evul Mediu. Am semnat petitia fiindca sunt convinsa ca o societate nu poate fi fericita si nu poate evolua decat daca toti cetatenii ei sunt fericiti si egali, asa cum se intampla in tarile occidentale. Homosexualitatea nu este o infractiune. Daca nu este o infractiune si, prin urmare, nu lezeaza drepturile celuilalt, de ce trebuie condamnata?