Petitie!

Musafir

/ #527

2016-04-20 13:11

Pentru ca acolo mi-am trait eu si fratii mei copilaria....Ptr ca acolo au muncit mama si matusa mea ani de zile cu drag si cu spor...Ptr ca imi doresc cand vin in fiecare vara si nu numai, acasa in Constanta alaturi de copii mei nascuti aici in Statele Unite ale Americii, sa ii duc si pe ei sa se joace in jurul Cazinoului sa se plimbe si sa se joace si sa manance un mic dejun, pranz sau cina in incinta Cazinoului cu mare drag si cu bucurie (la fel cum a facut-o in trecut mama lor si unchii si matusa lor cand erau de varsta lor si nu numai)....Pentru ca inseamna copilaria a multor copii nascuti si crescuti la Constanta sau a altor copii veniti in vizite la bunici in trecut si chiar si acum; inseamna Promeda din jurul Cazinoului, inseamna o masa frumoasa si relaxanta alaturi de familie in incinta Cazinoului cu vedere spre mare nemaipomenita; inseamna o plaja relaxanta la Plaja Modern din jurul Cazinoului; inseamna simbolul arhitectural al orasului Constanta; inseamna identificarea Constantei in Romania si peste hotare (Europa, Asia, Africa, America si oriunde altundeva in lume) dupa aceasta viitoare frumoasa cladire arhitecturala); pentru mine si milioane de romani si nu numai, Cazinoul este o parte a istoriei si a amintirilor placute a Constantei....Asa ca domnul Ministru, v-as ruga din suflet, sa luati o decizie benefica Orasului Constanta si anume a restaura frumos si curat "Cazinoul"....va multumim...