VREM DREPTATE PENTRU PAKI!!

Musafir

/ #643

2016-03-22 11:54

Ziua 32 de detentie pentru UN OM NEVINOVAT trimis dupa gratii de procurorul DNA Marin Calusaru si judecatoarea Curti de Apel Craiova Trifanescu Valentina, slabi pregatiti pentru a aprecia o proba, dar care i-au banii si de la stat si de la infractori.
Fapta Procurorul de caz Calusaru Marin de a fabrica dosare penale, nu are nici o justificare, din punct de vedere tehnico-juridic, avand in vedere faptul ca magistratul Calusaru Marin in actul de acuzare s-a folosit de probe platite cu 10.000 lei/martor din salariul sau .
Magistratul DNA, MARIN CALUSARU, a scos din dosar documentele care arata nevinovatia mea si prin amenintarea judecatorilor, m-a condamnat la 4 ani DETENTIE pentru BANII, eu nefiind salariatul unitati SC ALRO SA si in viata mea nu am furat un pai. Cati ani ar fi tebuit sa primeasca infractorii care au furat sute de milioane de EURO in raport cu mine care nu am furat un pai?.
Documentele SCOASE DIN DOSAR de procurorul DNA Marin Calusaru:
CONVORBIRILE TELEFONICE,
Dispozitia de livrare nr.80033465,
Aviz de expeditie nr. 80033465,
Factura din data de 29.11.2008 pentru camionul GJ 62 BIA/GJ 64 BIA,
CERTIFICATUL DE CALITATE nr. 17904,
Scrisoarea de transport, pentru camionul GJ 62 BIA/GJ 64 BIA.
Declaratia olografa a SEFULUI DE DEPOZIT PRODUSE FINITE gestionarul BARBU GHEORGHE care probeaza ca marfa a fost transferata din magazia 1012 in magazia 1018 etc.

Vasile Paul Cristian a fost luat de pe strada de procurorul DNA Marin Calusaru, la indicatia infractorilor de la SC ALRO SA care au ucis oameni si i-au cumparat procurorului functia la DNA. Vasile Paul Cristian a fost bagat la puscarie 4 (patru ani) de judecatoarea Curti de Apel Craiova Trifanescu Valentina care a primit MITA in data de 14.10.2015, de la Alro prin avocatul Micu Mihai.
Judecătoarea Trifanescu Valentina a primit MITA de la Alro in Sedinta publica intr-un dosar cu peste 200 de file de maculatura care nu avea nici o relevanta cu dosarul cauzei plin cu bacnote euro, iar aceasta il retine si peste el pune cele cateva hartii pe care i-a notite in timpul dezbaterilor din alte dosare.
Mentionam ca in data de 14.10.2015, s-a creiat un culoar intre procurorul Cerga Constantin si grefier pentru ca avocatul Micu Mihai s-a dea dosarul cu valuta personal judecatoarei Trifanescu Valentina.
Imagimile video si inregistrarile audio din data de 14.10.2015, fac dovada acestui aspect cand avocatul Micu Mihai deschide dosarul si arata judecatoarei Trifanescu Valentina documentele in euro incepand cu pagina 2.
„Justiţia a făcut mai mult rău României decât politicienii sau românii care cerşesc prin Roma sau Paris. Nu trebuie să ne uităm lung doar la averile politicienilor, putem să ne uităm lung şi la cele ale magistraţilor. Până acum în România nu s-a făcut curăţenie în justiţie."
Judecatoul PETCAN ROMEO IULIAN si CONSTANTIN LUIZ de la Judecatora Slatina pot fi invinuiti de mînjirea degețeelor înrobate cu mierea ciubucului la nivel înalt ale cărui decizii, chiar și cînd tîmpite sau dubioase, nu pot fi puse în discuție de nici o altă instituție, care judecă atunci cînd are chef sau cînd membrii ei s-au trezit din beție sau din prostie. Ei fac parte dintr-o instituție care nu dă seamă nimănui, care nu catadicsește să se explice în fața nimanui. Ei au judecat pe fond Dosarul penal 10882/311/2010*
Vasile Ilie