NU inchiderii patinoarului AFI Palace Ploiesti

rosu roxana

/ #30 Va rugam sa nu inchideti patinoarul de la Afi

2016-03-21 18:39

Lasati patinoarul deschis si promovati-l asa cum trebuie. Persoanele care manageriaza patinoarul din Afi trebuie schimbate.  Faceti publicitate! Cred ca mai mult de jumatate din locuitorii Ploiestiului nu stiu ca la Afi exista patinoar. Deschideti usa de jos ca sa existe acces direct la patinoar si scrieti mare "PATINOAR" ca sa stie tot romanul care vine in parcare. Faceti un pret rezonabil, asa incat un parinte sa-si permita sa trimita copilul acolo!  Nici 2 lei, dar nici 20. Nu comparati tarifele cu cele din Bucuresti unde exista o alta putere de cumparare. Acest concept nu are cum sa nu mearga, daca se ocupa de el oameni competenti carora li se traseaza niste target-uri. Daca ei iau niste salarii mari oricum pentru ce sa-si mai bata capul? Copiii mei ar veni mereu la patinoar daca s-ar putea. Ca ei sunt multi, sunt convinsa, doar ca nu prea stiu ca au aceasta posibilitate. Este pitit la parter, se intra doar prin zona de food, asadar este foarte greu sa-l descoperi. Si sa va mai spun ceva: eu in calitate de parinte mi-as dori sa-i aduc mai des acolo, dar uneori nu o fac tocmai pentru ca SUNT NEVOITA sa trec prin zona de food, unde stiu sigur ca-mi vor cere porcarii. Inchiderea accesului direct la patinoar nu va avantajeaza din punctul meu de vedere. 

Reganditi un pic strategia si veti vedea ca va functiona!