Fumatul Permis in Locuri Special Amenajate in Spatiile Publice - Semneaza si da Share !

Chico

/ #1488

2016-03-20 01:02

Eu nu mai suport sa fim asa discriminati, lasati-o dreacu de treaba ca asa nu se mai poate... Nu ne lasa sa fumam unde are musciul nostru chef, ce inseamna asta, ba vrem sa fumam.

Eu mai vreau sa fiu lasat sa trag pe nas si sa imi bag in vena, cu ce plm te deranjeaza pe tine ca imi bag eu in vena. De ce nu sunt facute locuri speciale pentru tras pe nas?? pe langa asta nici nu deranjezi pe nimeni pasiv ca tragi pe nas, vrem locuri de tras pe nas.

Si mai vreau sa fiu lasat sa o foot pe una daca am chef. De exemplu cand ies frumos la un bar/club ceva si vad o bunaciune, sa fiu lasat sa io trag.

De ce nu ne lasa nu pot sa inteleg, dar e normal sa fac asa ceva, pana unde pot merge astia cu discriminarea si ingradirea drepturilor mele, nu pot sa cred. Daca am voie sa fac sex , de ce nu sunt lasat sa o fac unde si cu cine vreau eu.

Si pentru tampitii care vor spune, pai bai dar ea poate nu vrea sa fiu footoota de tine.. E nuu, cand a iesit intr-un local, si-a asumat riscul prietene, iese trebuie sa accepte asta.

Va rog repede petitii pentru locuri de tras pe nas si pentru liberalizarea violurilor, nu mai discriminati violatorii, sunt si ei tot oameni, au drepturi, sentimente si NEVOI.

Imi spunea un ''tampit'' ca cica, intre viol si fumat nu exista nici o diferenta. Cica daca iesi intr-un loc unde sunt si alte persoane si iti aprinzi tigara sa te simti bine ca baiatu'', cica nu ar fi nici o diferenta ca si cum te-ai duce sa o iei pe una si incepi sa o babardesti.

Pai cum asa? Exact asa cica: Ce cand aprinzi tigara tii cont de nevoile cuiva, te doare la basca, ca vrea ca nu vrea sa fumeze, mie nu imi pasa, imi aprind tigara si ii trag la cioc, ce il pun eu sa respire???

Un mare crettin, ce sa ii cerem, vrem legalizarea fumatului, trasului pe nas si a violului, spuneti nu discriminarii !!