Votati pentru mentinerea religiei in scoli

#

/ #3439 Re: Re:

2016-03-14 11:43

#3426: - Re:  

Recunosc ca nu urmaresc Acces Direct si nici n-am de gand, dar daca va doriti sa cercetati, indiferent ce pe lumea asta, poate ca televizorul nu reprezinta nici unica si nici cea mai sigura sursa de informare intotdeauna. La modul general vorbind. Mi se pare o lipsa totala de ratiune sa doresti sa darami o religie ptr ca un reprezentant-doi ai acelei religii, chiar 3, in orice caz doar cativa (care cine stie de altfel in ce mod au ajuns poate intentionat in atentia opiniei publice), fac gesturi sau sustineri mai mult sau mai putin firesti si care nu reprezinta nici esenta religiei respective, nici pe alti credinciosi. Rusinos mi se pare sa darami religii din telecomanda. Din telecomanda ar trebui sa putem schimba postul tv si cam atat. Rusinos mi se pare ca sunt oameni total dezinteresati de lumea cu aspect total desacralizat in care vor trai urmasii lor. Nu din cauza religiei se pica la bac, iar scoaterea acestei discipline din scoli nu va garanta reusita copiilor la examenele de matematica si de romana. Dupa care operatie logica putem ajunge la concluzia aceasta? Nivelul scazut al invatamantului se poate explica prin prisma multor factori, de la halul in care s-a ajuns sa se organizeze chete prin scoli si sa se santajeze parintii+copiii ca ori ii duci la ore suplimentare pe elevi, ori vor fi testati din materie care nici macar nu li se preda, pana la alte comportamente "responsabile" ale unor parinti lipsiti ei insisi de educatie si care tot ce vor si incurajeaza este sa-si vada copilul in "frunte" indiferent ca merita sau nu. Tuturor acestor parinti "responsabili" va urez sa stiti sa pregatiti intr-adevar copiii ptr lumea desacralizata de maine, in care matematica si chimia si orice alte materii mai proslaviti desi nu le-ati folosit niciodata (atat de "utile" v-au fost) nu vor mai conta nici cat astazi, ptr ca-ntr-o lume fara valori (am auzit ca si muzica , desenul ar fi inutile si-ar trebui eliminate, mai ales daca nu esti destul de "bun" incat sa ajungi vedeta la tv), la ce credeti ca va folosi stiinta, presupunand ca va rezulta "stiinta"? In caz ca nu stiti, va rog sa va informati, poate aflati ca-n istorie cei mai multi dintre cei mai abili artisti erau de fapt medici, sau oameni de stiinta etc.. Reciproca este valabila. A, daca vrem doar sa luam bacu', banuiesc ca este mai simplu, parintii "responsabili" stiu de ce. Si cum. Deci faceti o petitie cu ce vi se pare "util", va urez succes in a va -mbuiba copiii cu programe tv, in a-i chinui exclusiv cu matematica, fizica, vreo 5 limbi straine, chimie etc, daca se poate incepand cu varsta de 3 ani ca se fiti mai siguri. Astept cu nerabdare rezultatul unei astfel de programe injghebate de parinti responsabili si tenace!