Respect pentru copii! (Spitalul de Pediatrie Pitesti)

Musafir

/ #126

2016-02-14 00:00

Semnez aceasta petitie deoarece copiii nostri merita tot ce este mai bun.
Acum un 1 si 2 luni am fost nevoita sa imi internez baietelul dupa cateva zile de temperatura ridicata.Dna Dana Toader era de garda la primiri urgente.A trebuit sa asteptam de la 3 pana la 6 si ceva caci dansa dormea.Cand intr-un final ne-a venit randul, m-a intrebat daca i-am facut baietelului vaccinul rotavirus, iar eu i-am spus ca nu.Raspunsul dansei a fost:"E clar!Are rotavirus!Dupa ce m-au internat si un alt dr a consultat copilul, ni s-a spus ca are viroza respiratorie.Si desi puteam face rotavirus, caci statusem cu copilasi bolnavi de rotavirus, ne-a mutat intr-un salon cu copii cu viroze.In final copilului ii dadeau 4 dintisori si aceasta era cauza febrei.Pe langa faptul ca a fost tratat necorespunzator si ca asistentelele se purtau urat daca nu le acordai o atentie, gandacii misunau seara...m-am trezit si in pat cu ei, iar pe femeia de serviciu nu am vazut-o decat o data spaland pe hol in 4 zile cat am stat acolo.Tin sa precizez ca era in perioada Craciunului si nu pre vedeai personal pe acolo.Fereasca-te Dumnezeu sa ajungi acolo!

Publicitate plătită

Vom expune reclama pentru această petiție în atenția unui număr de 3000 de persoane.

Aflați mai multe informații...