OPRITI LEGEA DARII IN PLATA ! TOT CONSUMATORUL VA PIERDE

Musafir

/ #345 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Interesul Sud Rezidential de a isi vinde apartamentele ne di

2016-02-04 22:09

#343: Toni Ludovic - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Interesul Sud Rezidential de a isi vinde apartamentele ne distru 

Se pare ca tot nu reusesti sa ma urmaresti. Ca sa vezi ca sunt de buna credinta presupun ca bancile vor creste avansul, desi acest lucru se va intampla probabil doar pt o perioada pt a sustine  actiunile lor,  in situatia in care  clientii nu vor mai putea accesa aceste credite, bancile  vor tebui sa vina cu oferte care sa se adapteze la piata, pana la urma piata e cea care trebuie sa dicteze si nu bancile cati bani se vor crea prin credit in conturile lor. 
Banii nou creati intr-o banca ar trebui sa apara ca urmare a unei  valori reale care se va crea in viitor prin contractul semnat, si nu prin marirea artificiala a capacitatii de a contracta un credit de catre un client.

Pt ca daca  in continuare bancile vor fi cele  care vor da trendul pe piata imobiliara  se va ajunge din nou la situatia creata in 2007. Si cred  ca cineva sanatos la cap in tara asta nu cred ca isi mai doreste asa ceva. Deci ori reduc avansul ( bancile ) ori scad preturile (dezvoltatorii). Logic nu? Si atunci unde e problema celor ce vor o locuinta. Procentual avansul inseamna mai putin in aceste conditii. Si atunci de ce este acest lucru  negativ pt  client?       ca nu inteleg...Si ne intoarcem la ce am zis : daca li se permite s-o puna de un cartel de ce sa n-o faca, nu?

Peste tot in lumea asta, pretul in imobiliare are un anumit raport cu venitul mediu din aceea tara. Deci ce se va intampla : vom intra si noi in rand cu lumea...si da iarasi am atins un punct sensibil, bancile exact asta nu vor , in Romania lucrurile trebuie facute altfel  si nu normal, iar atunci se ataca... si scuipa foc, pt ca nu au de ce sa fie cinstite...