România-Norvegia, împreună pentru copiii Bodnariu

Ely

/ #13993

2016-01-14 01:43

Am semnat petitia pentru ca sunt MAMA si ma doare sufletul cand ma gândesc la aceasta familie,la copiii....Dar familia aceasta traieste intr o tara cu anumite legii care trebuie respectate iar mama acestei famili e de origine norvegiana... asta am inteles eu,deci legea o cunostea cred eu foarte bine .Din ce am citit eu aceasta familie a avut unele conflicte cu directorea scolii referitoare la educatia copiilor poate de aici li se trag problemele...Imi pare nespus de rau ca au ajuns in aceasta situatie, sa dea bunul d zeu sa si recupereze copii.....Si Eu traiesc in Anglia ,la fel ca in Norvegia aici legea e foarte aspra cu privire la abuzurile copiilor....Aici abuz e si simpla URECHERE, VORBITUL URAT COPILULUI,JICNITUL CU VORBE ,te poate reclama un vecin ca ai savarsit una din abuzuri acestea .. .. vine politia ,Protectia copilului cu psihologul iar daca copilul declara vrun abuz poti face puscarie iar copilul ajunge la Protectie ( multi nu inteleg acest lucru )....De aceea eu incerc sa nu mi stresez copilul....cand face prostioare sau nu ma asculta pur si simplu ai vorbesc frumos chiar daca sunt obosita,stresata de unele probleme nu tip la el doar al pedepsesc nu i dau ceea ce si doreste sau ai iau o zi jucaria care o iubeste mai mult .Si poate sunt momente cand sunt prea obosita,stresara si imi vine sa tip sau sai dau o palmuta cum ne dadea noua bunicii,parinti dar nu fac acest lucru pentru ca imi este teama sa nu mi pierd copilul ....E VIATA MEA.

SFATUL MEU PENTRU TOTI ROMANII PLECATI CARE AU COPII CU EI....RESPECTATI LEGILE TARI UNDE TRAITI CA LEGILE SE RESPECTA ....CHIAR DACA NOUA NI SE PAR ABSURDE, SUNT LEGILE LOR...NOI SUNTEM SIMPLI CHIRIASII CU SPERANTA CA VA VENI ZIUA IN CARE NU VOM MAI FI SLUGA LA STRAINIIIII