România-Norvegia, împreună pentru copiii Bodnariu

Contactați autorul petiției

Topicul de discuție a fost creat automat pentru petiția România-Norvegia, împreună pentru copiii Bodnariu

Musafir

2016-01-14 00:40

Pentru dreptate
criss

2016-01-14 00:43

Este revoltator ! ! ! Muream cu ei de gat, cum sa imi FURE copiii ?

Musafir

2016-01-14 00:50

Am semnat această petiție pentru ca să oprim împreună 'sistemele criminale' ,de antiumanitate şi spălare de creiere din această lume nebună!!!!

Musafir

2016-01-14 00:51

-Pentru ca este vorba de copiii Tarii mele!
-Daca nu m-ar durea si n-as reactiona cumva la gestul barbar impotriva familiilor de romani dezmembrate fortat, inseama ca le-as da dreptate celor care au implinit faptul atroce!
- Antena 3, sunt onorata ca imi permiteti sa ma alatur initiativei DVS.
Prin tot ce faceti pentru adevar si dreptate in Tara noastra, sunteti portdrapelul constiintei neamului romanesc. Sa va ajute Dumnezeu sa izbanditi!

Musafir

2016-01-14 01:00

Dumnezeu sa reantrageasca aceasta familie si sa ii vindece ranile,iar aceasta institutie (lucrarre demonica )sa cada

Musafir

2016-01-14 01:03

daca nu stii cum sa cresti copiii, se poate sa te invete cineva! dar daca ii rapesti din sanul familiei pentru fapte ascunse intr-un dosar: rusine Barneveret, rusine Norvegia!!!!

Musafir

2016-01-14 01:04

Pentru dreptate

Musafir

2016-01-14 01:17

Am semnat aceasta petitie pentru ca sunt si eu mama la rândul meu a 3 copiii...iar ceea ce se intampla in Norvegia este ceva strigator la cer...ceva inuman....am ramas pur si simplu marcata de felul cum trageau de acei copilasi ca sa ia din sanul familiei....doamne eu nu imi pot inchipui viata fara copilasii mei...stau si ma gândesc cu groaza ce este in sufletul acelor parinti.....

Musafir

2016-01-14 01:18

Ne rugam pentru fam Bodnariu, Domnul sa-i intareasca si sa le dea izbinda, sa-si recapete copii sanatosi si sa fie again o familie fericita! E crunt ce se intimpla, noi nu ne-am putut inchipui vreaodata ca asa ceva poate fi posibil! Suntem alaturi de familia Bodnariu!

Musafir

2016-01-14 01:19

Am semnat aceasta petitie pentru ca sunt mama ,a doi baieti mici,unul in varsta de 5 ani si altul sugar ,adica 4 luni.Daca mie mi s-ar fi intamplat asa ceva (Doamne Fereste)cred ca as fi innebunit.Este inadmisibil sa se intample asa ceva intr-o tara Europeana.Sunt foarte socata de decizia Norvegiei de a lua copii de linga parinti,mai ales ca acel micut are cea mai mare nevoie de mama.Sper ca aceasta petitie sa ajunga la Regele Norvegiei si sa redea cat mai curind posibil copii parintiilor.Mi se pare socant,abuziv reactia Norvegieniilor mai ales ca ii consideram o tara civilizata.Fiti tari dragi parinti si nu incetati sa va rugati la Bunul Dumnezeu,numai el va poate salva din suferinta.Doar Bunul Dumnezeu va poate reda fericirea.AMIN!!!

Musafir

2016-01-14 01:29

Această este o Răpire ! Ce ați simți voi sau orcine fiind din nou copii să fiți luați de lângă mamă și tată ? Pot spune ca este și o Pervertire a unor minți de copii de către persoane mature care pot face asta. La noi se numește Nenea sau Tanti cu bomboana! De ce nu îi ia atunci când sunt majori și au judecată ! Pentru ca atunci nu îi mai pot prosti! Și mai pun și următoarea întrebare :dacă îi plasează la niște pedofili în mod nevoit sau... chear voit!

Musafir

2016-01-14 01:32

pt ca este o aberatie absurda ceea ce se intampla.....

Musafir

2016-01-14 01:33

Copiii sunt ai parintilor...,si parintii ai copiilor!
nimic nu poate desparti aceasta relatie, decat moartea!

Acest articol a fost șters de către autor (Arata detaliile)

2016-01-14 01:33

Anabella R S
Musafir

#13990 Dumnezeu e mare si are grija de toti

2016-01-14 01:35

Norvegienii sunt niste cretini posedati. ma mir ca nu exista inca o lege pentru a respira aerul norvegiei..

Musafir

2016-01-14 01:36

Pentru a atrage atentia asupra stoparii imigratiei dar in special al romanilor tarile dezvoltate si cu putere economica bazata ,,si" pe taxele si impozitele platite de peste 2.5 milioane de romani sau legat de copii....rusine....sa se faca dreptate ..ar trebui si noi sa facem la fel cu norvegienii,danezii?

Musafir

2016-01-14 01:37

Sper ca situatia familiei Bodnariu sa se rezolve in bine ! Nu este JUST sa ti se ia coppiii ! Sint bolnavi de paranoia norvegienii ca si alte state inclusiv America!
Multa Bafta le doresc parintilor!
Ely

2016-01-14 01:43

Am semnat petitia pentru ca sunt MAMA si ma doare sufletul cand ma gândesc la aceasta familie,la copiii....Dar familia aceasta traieste intr o tara cu anumite legii care trebuie respectate iar mama acestei famili e de origine norvegiana... asta am inteles eu,deci legea o cunostea cred eu foarte bine .Din ce am citit eu aceasta familie a avut unele conflicte cu directorea scolii referitoare la educatia copiilor poate de aici li se trag problemele...Imi pare nespus de rau ca au ajuns in aceasta situatie, sa dea bunul d zeu sa si recupereze copii.....Si Eu traiesc in Anglia ,la fel ca in Norvegia aici legea e foarte aspra cu privire la abuzurile copiilor....Aici abuz e si simpla URECHERE, VORBITUL URAT COPILULUI,JICNITUL CU VORBE ,te poate reclama un vecin ca ai savarsit una din abuzuri acestea .. .. vine politia ,Protectia copilului cu psihologul iar daca copilul declara vrun abuz poti face puscarie iar copilul ajunge la Protectie ( multi nu inteleg acest lucru )....De aceea eu incerc sa nu mi stresez copilul....cand face prostioare sau nu ma asculta pur si simplu ai vorbesc frumos chiar daca sunt obosita,stresata de unele probleme nu tip la el doar al pedepsesc nu i dau ceea ce si doreste sau ai iau o zi jucaria care o iubeste mai mult .Si poate sunt momente cand sunt prea obosita,stresara si imi vine sa tip sau sai dau o palmuta cum ne dadea noua bunicii,parinti dar nu fac acest lucru pentru ca imi este teama sa nu mi pierd copilul ....E VIATA MEA.

SFATUL MEU PENTRU TOTI ROMANII PLECATI CARE AU COPII CU EI....RESPECTATI LEGILE TARI UNDE TRAITI CA LEGILE SE RESPECTA ....CHIAR DACA NOUA NI SE PAR ABSURDE, SUNT LEGILE LOR...NOI SUNTEM SIMPLI CHIRIASII CU SPERANTA CA VA VENI ZIUA IN CARE NU VOM MAI FI SLUGA LA STRAINIIIII

Musafir

2016-01-14 01:46

Domnul sa ajute fam Bodnariu, sa dea izbinda cazului! E inuman ce se intimpla! Ne rugam copii sa vina la parinti inapoi, dragostea dintre parinti si copii e enorma!

Musafir

2016-01-14 01:49

O mama oricat de riguroasa ar fi, tot MAMA ramane! O mama-surogat NICIODATA nu v-a putea sa iubesca niste copii straini, mai ales ar caror parinti traiesc! Copii trebuie sa-si traiasca copilaria alaturi de MAMA, TATA si FRATII LOR! Numai asa vor deveni adevarati parinti pentru copii lor!

Musafir

2016-01-14 01:52

Ma doare sufletul de acceasta familie , sufletul in mine plange , ma rog Domnului Isus sa li se faca dreptate si sa li se de- a inapoi copii

Musafir

2016-01-14 01:55

Ce religie are fam. Bodnariu?

Musafir

2016-01-14 01:58

Sper din toata inima ca aceasta familie sa isi recupereze cat mai repede posibil copiii,iar astfel de tragedii sa nu se mai repete.
Am ramas profund dezamagita ca o tara care se respecta cum este Norvegia este capabila sa accepte asemenea atrocitati.
Este inuman sa smulgi 5 copii de langa parinti si sa ii dai in plasament la familii de homosexuali si lesbiane.
A fost de la inceput total gresita ideea de a legaliza casatoriile intre persoane de acelasi sex.Ce pot invata acesti copii de la o astfel de familie???
Mi-e greu sa cred ca traiesc mult mai bine cu ei decat in propria familie.????
Imi doresc ca mesajul sa fie auzit de cine trebuie si sa returneze familiilor copiii luati in mod abuziv.

TA

2016-01-14 02:01

Pentru ca este un abuz. Returnati copii!

Musafir

2016-01-14 02:02

Haideti sa Facem ceva pt.famiilile noastre.vrem ceva bun pt noi si țara noastră .acum sa fim uniți si sa susținem aceasta fam.