România-Norvegia, împreună pentru copiii Bodnariu

Musafir

/ #13948

2016-01-13 23:42

Petitia este semnata deoarece educatia unui copil este facuta de părinti chiar si atunci când părintele renunta sa-l alinte si-l ceartă
Am 2 copii si recunosc sunt obligat a sa -mi închid iubirea pentru ei 5-10 minute si sa-i pedepsesc si de multe ori am simtit ca nu sunt o mama destul de buna pentru CA NU AM PUTEREA DE ai educa in acea armonie "ZEN"
TOTUSI,DE FIECARE DATA CAND VAD COPII EDUCATI "DUPA CARTEA DE PSIHOLOGIE"MI-E MILA DE ACEL PARINTE IAR EU SUNT MANDRA CA AM COPII ASCULTATORI SI INTELEGATORI CHIAR DACA SUNT IN MAGAZIN LA CUMPARATURI(EI ASTEAPTA SA PLATESC DUPA CARE IMI CER CIOCOLATA IAR DACA LE-AM CUMPARAT JUCARIE VOR SPUNE MULTUMESC DACA NU VOR PRIMI CU SIGURANTA ALTADATA)
COPII MEI SUNT MUSULMANI DAR CEEA CE INVATA ACUM ,LA MATURITATE VOR ADAPTA CONFORM STILULUI DE VIATA PE CARE SI-L VOR ALEGE IAR EU NU VOI AVEA NICI O PUTERE SA SCHIMB CEVA ORICAT DE INDOCTRINATI AR FI
DESI NU SUNT PSIHOLOG SUNT CONSTIENTA VA INTERDICTIA UNUI COPIL DE A AVEA ACCES LA CEEA CE-L FACE SA SE SIMTA SPECIAL IL VA FACE SA FIE UN. NEADAPTAT,EU AM FOST CRESCUTA DE BUNICA SI RASFATATA MAXIM DAR LA SCOALA SI LA LOCUL DE JOACA IMI DOREAM PARINTII PENTRU CA ASTFEL MA SIMTEAM INCREZATOARE. SI PUTERNICA
IN MINTEA MEA DE COPIL DE 6 ANI STIAM SIGUR CA MAMA SI TATA ERAU FORTA MEA ERAU SUPER ZEI.ACUM SUNT ADULT CU COPII SI TOTUSI MAMA ESTE FORTA MEA,ESTE ECEA PERSOANA CARE M-A FACUT SA MERG MAI DEPARTE ORICE AR FI(si recunosc ca m-a pedepsit si m-a certat dar atunci când am fost racita grija ei si mângâierea a facut cât 10 doctori la un loc )
As putea scrie mai mult chiar mi-am memorat sentimentele de frustrare avute in tabără chiar daca cei ce ne supravegheau ERAU foarte amabili ma simteam singura iar glasul lor mieros nu ma făcea sa nu-mi doresc sa vina mama