România-Norvegia, împreună pentru copiii Bodnariu

Musafir

/ #13878

2016-01-13 22:11

Pentru ca imi pasa de copiii acestei tari,stiu cum e sa ti se i-a legal copii si ce e in sufletul acelor persoane in acele momente. In cazul meu mama mea a luat copii din centrul deplasament din Romania din Cluj; 3 ani stat cu acei copii in casa dupa mama s-a hotarat sa plece la munca in Italia pentru mai multi bani si a predat copii inapoi l-a centrul deplasament si ea a plecat timp de 7 ani la munca in Italia..Eu am ramas sa termin liceul ulterior am mers la munca in tara..Nu va puteti imagina ce am putut simti cand ramasa singura vedeam camerele goale...in care timp de trei ani se auzeau doar hohote de ras,vocile micutilor si uneori plansetele lor..Poate mamei bani iau umplut acel gol din suflet si nu i-a mai lipsit nimic fiind o fire Rece. Insa mie lipsa celor l-a care tineam cel mai mult nu s-a vindecat in totalitate nici pana acum ranile sufletesti putand sa doara mai rau decat cele trupesti. Am incercat sa i caut pe micuti si sa -i vizitez ei urmand sa termine scoala generala insa nu mai e la fel legatura dintre noi.. Cu toate ca accepti sau nu odata plecati micutii din viata ta in timp se rupe legatura "firul" dintre tine si ei.