România-Norvegia, împreună pentru copiii Bodnariu

Musafir

/ #12036

2016-01-13 11:22

Nu inteleg de ce a fost necesar ca autoritatile norvegiene sa actioneze asupra familiei Bodnariu, o Familie linistita, cu 5 copii asa de frumosi. Oare ce lege este elaborata intr-o tara civilizata care sa permita o actiune in forta asupra unor copii in varsta de pana la 10..11 ani, in stare perfecta de sanatate, ingrijiti frumos de parintii lor, educati in scoli si gradinite, actiune in urma careia sunt despartiti brutal de parinti. Aceasta tara se numeste a fi o tara civilizata? Eu nu cred ca la aceasta varsta frageda copiii au nevoie de altceva mai mult decat de iubirea mamei si a tatalui. Oare prin aceasta actiune copiii vor creste normal, cu un psihic sanatos? Cine oare are nevoie in viata de viitori oameni care au fost in copilarie despartiti astfel de parintii lor? Eu cred ca nu se va bucura nici societatea si nici noua Familie in care au intrat.
Ar fi bine sa se schimbe urgent legile care permit aceste acrtiuni pentru a nu mai apare aceste cazuri, cazuri care cu siguranta au aparut datorita unor interpretari gresite ale legilor .
Urez succes si ganduri bune familiei Bodnariu in actiunea de recuperare a celor 5 copilasi ai lor.
Teodora Dumitrescu