România-Norvegia, împreună pentru copiii Bodnariu

Musafir

/ #11903

2016-01-13 10:00

Nimeni, niciodata nu ma va convinge ca o palma data la fundul unui copil, ii face mai mult rau acestuia, decat smulgerea lui din sanul familiei, separarea lui pe viata de aceasta astfel incat sa nu mai sti niciodata nimic de el, dar nici sa nasc un copil si acesta sa devina proprietatea exclusiva a statului. Sunt de acord a fie ocrotiti copiii, dar nu cu masuri extreme. Mi se pare ca statul norvegian face abuzuri in acest domeniu, precum comunistii la noi in tara.Cand am aflat despre acest caz, dar nu numai, am trait o adevarata drama sufleteasca, cu nopti nedormite. As vrea sa se mearga destul de departe cu aceste petitii incat sa se faca dreptate tuturor familiilor abuzate de catre statul norvegian, dar si un semnal de alarma pentru statul roman in multe domenii privind protectia copilului. Avem prea multi copii ai strazii, prea putini copii in centre care nu sunt dati spre adoptie si un invatamant atat de greoi incat copiii nu-si mai traiesc copilaria. Ar trebui sa pacem petitii si sa iesim in strada si oentru copiii nostri!