România-Norvegia, împreună pentru copiii Bodnariu

Musafir

/ #10531

2016-01-12 19:54

Sunt avocat si am avut multe cazuri in care am aparat drepturile copiilor. In acesta speta cred ca acea organiizatie de protectie a copiilor trebuie actionata in judecata. Se impune sa-i cunoastem atributiile si sa ne adresam justitiei norvegiene cu cereri separate de cele promovate de acestea pentru adoptia copiilor, pentru a dovedi ca rolul si scpul ei legal nu este corespunzator actelor si actiunilor intreprinse, care incalca legea, exercitandu-si abuziv atributiile.
Cred ca trebuie sesizata Curtea Europeana a Drepturilor Omului pentru incalcarea art. 8 din Conventia CEDO si chemat statul norvegian sa raspunda pentru toate abuzurile facute de organizatia patronata de statul norvegian. Chiar daca munca ar fi grea, pentru fiecare caz in parte, nimic nu-i prea mult si nimic nu trebuie precupetit pentru ca fiii si fiicele tuturor celor afectati de masurile acestei organizatii odioase, sa ramana alaturi de parintii lor. Familiile sa se reintregeasca, copii sa creasca in dragoste si armonie alaturi de parintii lor naturali.
Urez succes tuturor celor ce-si aduc oborul muncii lor in solutionarea acestei chestiuni!
Ilinca Nicolau