România-Norvegia, împreună pentru copiii Bodnariu

Musafir

/ #5031

2016-01-11 21:08

Având în vedere faptul că cele prezentate nu trebuie și nu pot fi reale. Cred că neimplicarea pentru stoparea unor astfel de situații, te poate face părtaș la un situație care nu poate să caracterizeze o societate civilizată în secolul XXI. Noi ca români trebuie să dovedim că avem demnitate și nu ne vindem sufletul și nu ne depărtăm de Dumnezeu. Dacă aste este lumea civilizată, atunci direcția aleasă este greșită, iar România ca țară creștină, declarată în proporție de 98% , trebuie să renunțe la astfel de ajutoare, de la astfel de State. Trebuie să spunem un NU hotărât așa ziselor drepturi ale oamenilor. Care oameni? Care civilizație? Scenele care reflectau despărțirea părinților de copii, au fost scene de coșmar, care ne aduc aminte de lagărele naziste, pe care le vedeai doar în filme și atunci mă întrebam, oare au fost adevărate? Aceste scene trebuie să ne dea de gândit. Oare merită să ai asemenea parteneri în Europa. Oare se va continua să să fie negat filonul creștin al Europei? Acum vin musulmanii. Koln un dezastru , Femei violate. Oare de ce? Ca musulmanii să se facă înțeleși că în legea lor, femeile trebuie să rămână în case să numai umble singure. Și o să mai vedem și altele . De ce? În virtutea drepturilor omului. Care om? Eu nu sunt om? Nu am dreptul să-mi exprim credința că deranjez o așa zisă minoritate? Până unde va decădea omul? Îmi doresc din suflet ca România să nu-și uite istoria. Am mai fost departe de Dumnezeu și unde am ajuns? Cred că Președintele României , Primul Ministru , Președintele Senatului și a Camerei Deputaților , cred că au obligația să facă dovada că sunt adevărați români. Sunt necesare demersuri publice, pe care poporul român să le cunoască și să vadă că nu sunt abandonați. Stimați Demnitari de rang înalt, nu uitați că ocupați funcții vremelnice, nu ieșiți din istorie pe ușa din dos. Iubiți-vă poporul, care v-a ales și pentru a stopa decăderea Europei. Fiți un model și fiți cei care dați tonul respectului, demnității și dovediți că meritați aprecierea și considerația românilor. Orice întârziere poate să ne coste viitorul unei națiuni pe care eu mi-o doresc demnă și mândră, care a plătit prețul pentru perioada comunistă iar acum avem ocazia să renaștem din propria cenușă. Bunul Dumnezeu să nea dea la toți înțelepciunea care vine de sus și gândul cel bun în așa fel încât să nu ne fie rușine de deciziile pe care le luăm iar judecata finală să fim găsiți vrednici de ceea ce am primit să gestionăm pe acest pământ!