România-Norvegia, împreună pentru copiii Bodnariu

Musafir

/ #4158

2016-01-11 20:49

Felicitari pentru ceea ce faceti pentru acesti copii.Nu va lasati pentru ca nu vedeti ca lumea intreaga cere redarea copiilor parintilor lor . Dumnezeu le a dat acesti copii, lor, parintilor , nu statului Norvegian, dar ei aplica proverbu-l Acela caini latra si lupul trece ,.Treziti va dragi norvegieni , daca va considerati civilizati , indiferent ce religie aveti.
Sunt indignata si ingrijorata pentru acesti copii si pentru parintii distrusi..Toate cazurile pe care le~a ti prezentat ,copii pe contract, ??,tinere inchise si sterilizate , imi accentueaza convingerea ca toate aceste tari nu se deosebesc de cei ce au comis atrocitatile in lagarele naziste. Doamne ce se intampla cu acesti copii smulsi din familiile lor ? unde ii duce ?? E cumplit . Ma alatur protestului vostru cu toata fiinta mea . Sunt mama si bunica si ma incearca sentimente cumplite .
Du pa tot ce am vazut , sunt fericita ca traiesc in Romania , o tara mult mai normal decat acele
tari europene "'supercivilizate''. Va rog sa va luptati pentru aceasta familie si copiii lor .
Multumesc din toata inima si ma rog la Dumnezeu , ca fam. Bodnariu sa si recupereze copiii cat mai curand. .S. Ionescu