Schimbarea imnului national &denumirea ţării din România in DACIA

Nelu

/ #141 Dacia

2015-12-22 09:43

Noi nu ne-am pierdut identitatea, cu toate vitregiile care au trecut peste noi. Am aceptat crestinismul pentru ca se apropia foarte mult cu invataturile lui Zamolxe pentru poporul sau. Am fost toleranti si uneori umili pentru ca am respectat invataturile primite iar Dumnezeu ne-a dat incredere si speranta. Adevarata istorie a neamului nostru este cunoscuta de mai marii lumii, iar cea mai mare parte a documentelor despre originea si istoria noastra este la Vatican. Oare de ce papa Paul, a spus despre acest spatiu numit vremelnic Romania ca este gradina Maicii Domnului ?. Dacii liberi sunt si astazi, iar documentele descoperite ulterior confirma existenta lor pe acest teritoriu. Ca exemplu, uitati-va la in nordul tarii in tara Oasului si a Maramuresului cu obiceiuri si traditii transmise prin viu grai si veti gasi,  inclusiv in dansurile si portul lor spiritul dacilor. Ma bucur ca incepem sa ne cautam adevarata identitate si cred ca intr-o zi adevarul va triunmfa si vom privi viitorul cu incrdere si demnitate.