Salvati OLTCHIM si ARPECHIM!

Musafir

/ #45858

2015-12-05 11:13

Lobby în cabinetul lui Tăriceanu pentru readucerea lui Pârvu la conducerea Direcţiei Apelor

Wednesday, 02 September 2015 16:01 Alin Moraru

Plecat încă de la începutul acestui an, după ce a condus Administrația Bazinală Apă Argeș Vedea vreme de 8 luni, Marius Pârvu se poate întoarce în kurând la șefia instituției. La nivel central se duc adevărate lupte pentru repunerea sa în funcție, unul dintre cei mai mari susținători ai săi fiind deputatul social-democrat Cătălin Rădulescu. S-a tot vehiculat în ultima perioadă că Pârvu se va întoarce în locul interimarei Tatiana Diaconu, dar acest lucru nu s-a concretizat deocamdată. Situaţia pare însă a se apropia de un punct final, fiindcă de săptămâna trecută a început un adevărat lobby, nume grele din județul nostru având întâlniri pe această temă cu oameni importanți de la centru.
Cine a pledat pentru Pârvu
În urmă cu două săptămâni, la cabinetul președintelui Senatului, Călin Popescu Tăriceanu, a avut loc o întâlnire într-un cadru restrâns, fiind ştiut că joKurile se fac întotdeauna la centru. În cabinetul său au fost prezenți deputatul Cătălin Rădulescu, președintele PSD Pitești, Cristian Gentea, dar și ministrul Agriculturii, Daniel Constantin. Printre temele dezbătute de cei patru s-a regăsit și șefia Administrației Bazinale Apă Argeș Vedea, instituție care de mai bine de șase luni este condusă de un director interimar. „Am avut o întâlnire cu domnul Tăriceanu, iar una din problemele discutate a făcut referire la șefia Apelor. Eu și domnul Gentea am făcut lobby pentru domnul Pârvu, care a fost schimbat,  pentru că începuse să intre prea tare în șmecheriile care se fac acolo. Pot spune că de la început eu și domnul primar Tudor Pendiuc am fost cei care l-au susținut pentru preluarea instituției argeșene”, a declarat deputatul Cătălin Rădulescu.