Suplimentare Locuri/Posturi Rezidentiat 2015

Musafir

/ #4

2015-11-23 22:30

sunt unul dintre cei ce au promovat acest examen si am plecat fara loc/post azi de la "Carol Davila" Bucuresti. Cum e posibil sa angajeze medici ce nu au promovat acest examen cu titlul de medici cu competente limitate sau sa-i duci in somaj cand cei ce au promovat examenul de rezidentiat nu au aceste optiuni tocmai pentru ca au luat examenul? Ce spune Avocatul Poporului? Dar Curtea Constitutionala de o lege nedreapta si discriminatorie si tocmai de aceea anticonstitutionala?

A nu se intelege ca am ceva impotriva colegilor mei care au studiat medicina 6 aini si au o diploma de licenta. Le doresc mult succes in cariera !Dar in momentul in care se angajeaza, toti cei ce au promovat examenul de rezidentiat trebuie sa fie deja pe un loc sau un post intr-o specialitate medicala ! Asa ca Ministerul Sanatatii, pentru ca din acest an problema este in curtea lor, sa ia la cunostinta si sa se execute, adica sa suplimenteze numarul de locuri / posturi in specialitatile deficitare in ceea ce priveste numarul de medici. Nu pot ascunde sub pres 153 de medici  cu examenul de rezidentiat promovat !