Semneaza petitia,DEMISIA Patriarhului Daniel!!!

Musafir

/ #545

2015-11-04 17:11

Muncesc de ani buni în afara României ca sa îmi pot permite un trai decent. Intre timp am și un copil de 2 ani și 2 luni care pana acum o luna nici prin cel mai negru gând nu îmi imaginam ca va veni ziua de apoi pt guvern. Sper sa fie schimbarea de care avem nevoie de data asta. Vreau sa vin acasă și sa știu ca copilul meu va avea parte de un trai decent, demn si uman. Vreun spitale curate fără șpagă, vreau un loc de munca sigur și stabil, vreau o școală fără frica de a fi bătut de cadrele didactice, vreau manuale decente și pe înțelesul copiilor și mai vreau ca ora de religie sa fie schimbata cu ora de acordarea primului ajutor. Nu cer mult, cer limita bunului simt din partea cărora le-am acordat votul atunci când l-au cerșit de la populație. E dreptul meu de om intr-o civilizație a anului 2015. Nu e mult prieteni, nu e greu. Corupția ucide oameni, vise ..... e mult prea trist. Îmi vreau tara înapoi de la cei ce le-am dat-o cu încredere. Succes în seara asta prieteni, faceți tot ce puteți dar aveți grija de viata voastră pt ca cu toții știm, CORUPȚIA UCIDE.