VREM SPITALE NU CATEDRALE

Musafir

/ #255

2015-11-01 13:09

Nu avem nevoie de catedrale ,ci de SPITALE ! Poate ca ne tragem din maimute ,dar multi dintre noi am evoluat frumos, in timp ce unii involueaza sub "obladuirea" unei biserici ce-i pune in patru labe ca pe animale sau sa se tarasca precum viermii ,mai rau decat maimutele . Daca OMUL a fost creat dupa chipul si asemanarea lui Dumnezeu, e ca si cum l-ai pune pe Dumnezeu in genunchi sau sa se tarasca si asta e o BLAFEMIE ! Sa nu uitam ca in numele bisericii s-au infaptuit unele dintre cele mai mari atrocitati ale omenirii,incepand cu arderea cartilor si a invatatilor in pietele publice, continuand cu vanatoarea de vrajitoare si terminand cu cruciadele,inclusiv ale copiilor ! Daca nu erau musulmanii si cultura lor ca sa pastreze lumina stiintei vie si sa ne ilumineze,orbecaiam si azi in intunecimea evului mediu ! Si nu doar biserica catolica e de condamnat ca nici ortodoxia nu a luptat impotriva ignorantei niciodata,ba chiar ii convine si azi si in.plus a mai ridicat la rang de sfant un dobitoc care a preferat sa asiste la decapitarea propriilor copii decat sa-si schimbe credinta. Eu ii pupam si copitele lui satan doar ca sa-mi salvez copiii ! Cand ai in fata un nebun,zici ca el pana treci puntea daca-ti ameninta sufletul,pentru ca adevaratul suflet al nostru,al parintilor,sunt copiii, nu biserica. Si copiii au nevoie de scoli si de spitale,nu de biserica! Si ca sa nu existe interpretari, recunosc ca eu cred in Dumnezeu, nu in biserica pe care o consider o institutie de indobitocire in masa! Si Dumnezeu nu are nevoie de milioanele de euro investite in biserici si catedrale, dar populatia are nevoie de scoli si de spitale bine dotate din banii astia!