MAGISTRATII TREBUIE SA RASPUNDA PENTRU ERORILE JUDICIARE

Musafir

/ #2090

2015-10-13 19:19

Sper sa reusiti fiind plecata departe de casa am fost data in judecata pt o bucatica de pamint,dar nu asta sa facut tot posibilul sa arate totul ca si cand as fi stiut avocata reclamantelor a semnat si paragrafat copiile certificatelor mele de nastere si casatorie date disparute inainte de proces cu doi ani,notar public legalizeaza copiile certificatelor,de data acesta dupa duplicate,ca si cand ar fi fost dupa original,originalele suntvla mine in Italia,judecator care nu revizuieste dosarul,dar in dosar scrie ca as avea cunostinta de causa,de aici iau legatura cu un avocat recomandat de cineva trimit 300 euro iar la dosar gasesc o chitanta de numai 600 roni postas care imi lasa comunicarile in cutia postala farà preaviz pe motiv ca nu stia ca sunt plecata din tara desi stia ca sunt fata mamei una dintre reclamante nu pot face succesiune pe o alta bucata de pamant desi nu era in proces,in final pt acestea am fost dezmostenita deoarece ,,am renutat tacit"la succesiune desi nu am semnat nici un act pt asa Ceva,totul se intimpla la Judecatoria Orastie si sper si doresc din tot sufletul cu aceasta petitie sa dispara pt totdeauna astfel de evenimente si cei vinovati sa plateasc DUMNEZEU SA AJUTE