SUNT IMPOTRIVA FINANTARII DIN BANII MEI A INSTITULUI "ELIE WIESE

Musafir

/ #124

2015-08-30 21:32

Pana acum habar nu am avut de existenta acestui institut! Cinstit! Si probabil nici nu as fi stiut, daca directorul nu ar fi facut niste declaratii si propuneri absolut inadmisibile!
"Institutul pentru studierea Holocaustului din Romania"!
Poftim? Dragilor....care Holocaust si care studiere?
Pe banii mei...
Repet ce am mai spus si in alte conjucturi: popor mai tolerant ca al nostru, nu cred ca exista! Frizeaza chiar prostia! Vreau sa stiu si eu ....ce Doamne iarta-ma se studiaza in institutul asta, ca directorul sa aiba INTR-O INSTITUTIE DE STAT, CARE STUDIAZA, DECI NU FACE ALTCEVA, DECAT STUDIAZA...un salariu absolut fabulos!!!
La ce folosesc studiile lui, si cui mai ales! Insist sa spun ca la noi nu a existat Holocaust! Sa fim persoane rezonabile!
Ca si ungurii....
Mi-s dragi, ca am multi prieteni unguri! Sunt oameni cu multe calitati de la care si noi am avut ce invata de-a lungul istoriei, si ei de la noi!
Dar acum, in Transilvania, conducatorii lor cer translator in institutiile de stat al cetatenilor ROMANI, de nationalitate maghiara! VA ROG FRUMOS! IN CE TARA SE MAI INTAMPLA ASA CEVA! SI CA DISCUTIE! NU STII GERMANA... DISPARI DIN TARA AIA...NU STII ENGLEZA...LA REVEDERE IN ANGLIA...ETC!
La noi nu: ai nostri, REPET, CETATENI ROMANI, IN ROMANIA, AU NEVOIE IN INSTITUTIILE STATULUI DE TRANSLATORI!
Si vorbim de studierea Holocaustului?
Domnilor, insist si va rog frumos, purtati-va macar rezonabil daca civilizat vi se pare prea mult!
E o vb romaneasca, pe care ar fi bine sa o stiti daca stati de atata timp in tara asta: "Fereasca Dumnezeu cand s-o destepta prostul!"...
Cum ne-am respectat atata timp....ar fi totusi cazul sa o facem si acuma...Ce ziceti?