Legea 217/2015 (Wiesel, Antonescu, Florian, etc.) nu este constituţională

Musafir

/ #50

2015-08-16 15:06

Am semnat acesta petitie pentru ca inca sunt un OM VIU,un cetatean al acestei TARI-hacuita de interesele dusmanilor din afara cu ajutorul unor lifte vandute ,care-si spun ca sunt conducatorii nostri!Nu este inca tarziu sa aratam ca suntem curajosi, ca suntem Romani in Romania, nu trebuie sa permitem ca asupra copiilor si nepotilor nostri sa apese o anatema groaznica ,inchipuita, a unui genocid asupra unui anume popor, pentru a-i putea subjuga moral, pentru a le crea vina unei crime de care noi, ca cetateni Romani, nu suntem raspunzatori.!Dimpotriva! sa ne adunam cu totii si sa facem o lege a apararii romanismului,sa-i pedepsim crunt pe anti- romani,sa stabilim clar pana unde merge "ospitalitatea Romanesca", si ''intelegerea " fata de unii alogeni, ne trebuie o lege a sanctionarii dure a anti- romanismului, si va rog pe Domniile Voastre, juristi, patrioti ai acestei Tari, sa va adunati si sa initiati o actiune la nivel NATIONAL - in vederea adoptarii cat mai urgent a unei asemenea legi!Atat eu-Nistor-Deiac Ionita , cat si colegii mei -membri ai Partidului National pentru Patrie,va vom sustine neconditionat!-Pentru PATRIE!