Vrem Rejudecarea Procesului Nedrept România contra Dan Diaconescu

Musafir

/ #503

2015-07-28 11:51

Faceti publicitate acestei initiative.Oamenii nu stiu despre ea,eu am intrat intimplator sa vad ce se mai stie de Dan.Si eu cred cu tarie ca nu este vinovat si ca doar a fost un incomod care prindea din ce in ce putere.I-mi pare rau ca nu m-am inscri in PP-DD ca sa pot sustine nedezmembrarea partidului.Dan trebuia sa asculte cand i se spunea ca Simona Man nu este ce el credea.Eu am fost si voi fi votanta a PP-DD si cred ca membrii in tara nu vor sustine vinzarea partidului.Multumesc domnului Fenechiu daca pina acum nu s-o fi vindut si el.Multi ce astazi ling pantofi lui Oprea,care si-a facut partid din tradatorii din alte partide,cred ca cei ce i-au votat au votat cu ei.GRESIT.Oameni au vota cu Dan.Mario te rog sa-i transmiti lui Dan ca ma rog ca adevarul sa iasa la lumina in cazul lui si daca pina acum nu l-am cunoscu personal,atunci cand va iesi am sa-l rog sa-mi scrie pe ar1ris49@gimail.com daca imi acorda o intrevedere.Si eu ca si el sunt o sagetatoare( 10 dec.)care mai cred ca tara asta mai are o sansa(cu toate ca la cate se petrec este din ce in ce mai greu)Desi am 66 de ani mai sper sa vad ca ceva se schimba in bine.Ii urez multa sanatate si poate tot raul este spre bine.Il astept cu drag cit mai curind.