Cerem arestarea celor 7 baieti violatori din Vaslui!!

Musafir

/ #42939

2015-07-25 00:30

De ce?? Pentru ca tocmai ce citisem mai devreme pe un site despre o mama care a furat spre bucuria băiatului sau o jucărie dintr-un magazin neavând bani necesari fiind #Ziua #Copilului...femeia spre deosebire de legea românească săraca femeia a luat 1 an de pușcărie atenție direct cu executare nu "bla, bla" pentru ce??? Pentru o jucărie de câțiva lei sau poate zeci de lei, ca sute de lei nu avea cum sa fie, pentru câteva clipe de bucurie al fiului ei a luat 1 an cu executare (This is Romania)! Acum câteva zile săraca de ea ia decedat copilul si a făcut o scrisoare ma rog, sa fie prezenta la înmormântează lui dar a fost refuzata categoric, oare o biata femeie reprezintă un pericol pentru lumea publica??...Dar acești 7 "băieți" sa le spunem totuși, au violat, abuzat in ultimul hal de o fata o simpla fata care daca i-ai da o palma ar cade jos din picioare...Încă stau si analizez de ce nu sunt încă in pușcărie?? Sincer imi este Rușine ceea ce se întâmpla in tara mea in Romania!! In Romania daca ai bani esti #rege pot sa zic, băieți se trag din famili bogate cum spunea consăteanul lor si na ce sa faci nu am cuvinte!! P.s săraca femeie nu a avut bani si nici nu se trage din famili înstărite!