Cerem arestarea celor 7 baieti violatori din Vaslui!!

Musafir

/ #39041

2015-07-22 23:10

De ce am semnat aceasta petitie!
Pai nu sai vad dupa grati ca astai o pedeapsa usoara pentru eii,prea usoara sunt tineri ce le lasa ani trec ei nu se vor potoli cu timpul vor deveni mai brutali viata din puscarie nu schimba, ci mai rau pune foc pe paie!
EU nu acolo doresc sa ajunga ci inchisi intr-o camera unde sa ne uitam La ei cum tanjesc dupa un pahar de apa sau mancare,,batjocoriti zi de zi.
Da asta vreau.
Ce justitie frate am mai spus asta noi ne facem justitia,dreptatea.
Lasa-ti orgolile La o parte ca traim intr-o tara libera!!
Astia sunt sigura ca ei nu stiau ce inseamna sa ai un suflet,o inima pentru ca ei nu au asa ceva.
Sunt mandri de ce au facut bravo lor le dau toata dreptatea aici ce vreti mai oameni buni au avut si ei nevoie de o mica aventura in viata lor o schimbare si cum altfel decat sa isi bata joc de o fata si care culmea nu erea unul,, normal ca aia 2 au chemat ajutoare ca na ei nu puteau face fata!
Jalnic jalnic jalnic!
Le-as da foc ce foc mai ias dezbraca si ias batea secunda cu secunda..
Sunt sigura ca o sa le placa, ca na si lor le place sa mai atinga fetele asa usor cu o palma.
Ha ha ha
Vai de voi mai va credeti jmecheri,sunteti patetici,jalnici.
Sunt fata si mama si mai norocoasa sunt ca am o fetita,,si daca mi-as auzi copilul ca at trece prin asa ceva ia-as omora pe rand dar mi-ar placea sai vad ca sufera usor.
Ma-m plictisit sa vad cum justitia pe care noi o numim e asa de usor de manipulat! Fratilor aideti sa ne facem dreptate noi ca altfel nu se poate.

Pacat pacat,,
Si vreau sa rog toate femeile care trec prin aceste intamlari sa lupte mult si sa isi faca ele.